Notícies

El porter Guillem Herms, nova incorporació del CHLSM

El Club Handbol La Salle Montcada ha fet oficial el fitxatge del porter Guillem Herms, de 23 anys, provinent de l’equip de Madrid Balonmano iKasa (@iKasaBMMADRID). Herms va començar la seva carrera a l’handbol a l’Escola d’Handbol Gavà “David Barrufet” (@EHGDB), l’escola de l’exporter del Barça i de la selecció Espanyola. Guillem Herms va iniciar-se a l’handbol entrenat per Xavi Pascual, que va ser entrenador del primer equip del FC Barcelona durant dotze anys.

En la seva etapa d’Infantil, Guillem Herms va fitxar pel Barça on hi va jugar tota la seva etapa formativa d’handbol base i, a més, com a sènior va formar part del segon equip del Barça durant dos anys. Guillem Herms assegura que en l’esport d’alt nivell, el pas de juvenil a sènior és una mostra de realitat i d’humiltat i que cal madurar per aprendre a gestionar aquesta situació. Els darrers tres anys, Guillem Herms ha format part de l’equip de Madrid Balonmano iKasa, on assegura que ha guanyat confiança i solidesa a la porteria.

El porter de Gavà afirma que ha fitxat pel club “perquè s’està construint un equip guanyador”. Amb només 23 anys, Herms assegura que encara té marge de millora i vol seguir creixent com a porter i arribar a la seva millor versió al CHLSM. A nivell col·lectiu, Guillem Herms indica que el més important serà adaptar-se i aconseguir jugar en equip després de tantes noves incorporacions. Un cop adaptat tot l’equip, assegura que l’objectiu és lluitar per les primeres posicions.