Fes-te soci

Fes-te soci

SOCI #CHLSM

Amb el motiu de la propera celebració del 70è aniversari del club, estem realitzant una campanya de recuperació/actualització de dades de tots els socis del Club Handbol La Salle Montcada.

És per això que posem a la vostre disposició un petit formulari per poder recopilar i actualitzar aquesta informació. Creiem que la celebració del 70è aniversari del Club és un bon moment per formar part d’aquesta història.

Accés Formulari d’ALTA DE SOCIS CHLSM

Ser soci dóna accés a una sèrie d’avantatges, participació en les Assemblees i properament a descomptes exclusius als establiments adherits, descomptes en els Campus, i d’altres activitats organitzades pel Club, com poden ser el sopar de final de temporada, la diada Salvador Benítez, la festa major, etc., i estar informat de tots els actes que celebri el Club.

Ser soci surt a compte!!!

La quota anual de soci corresponent al any 2023 es de 30 euros, i es passarà mitjançant rebut domiciliat al vostre compte bancari en el primer trimestre d’ aquest any (en el cas dels menors d’edat la quota recaurà sobre el tutor legal).

GRÀCIES PER LA VOSTRE ESTIMA AL CLUB.