Notícies

Aquest setembre vine al Campus 2021!

El Club Handbol La Salle Montcada organitza aquest mes de setembre el Campus d’Handbol que se centrarà amb la divulgació de l’handbol com a esport de forma lúdica i també se centrarà en la perfecció de la tècnica i la tàctica individual. El Campus, que serà del 6 al 10 de setembre, de 9:00h a 13:30h, estarà enfocat als jugadors i jugadores d’entre 6 i 15 anys, que cobreixen les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

Accés inscripcions al CAMPUS CHLSM setembre 2021

El Campus Setembre 2021 estarà dirigit i coordinat per Pere Arbona, director de l’Escola d’Handbol del Club Handbol La Salle Montcada, i pel nou fitxatge estrella del Sènior Masculí, Borja Lancina, exjugador de la Lliga Asobal.

Les activitats dirigides als jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys estaran enfocades en treballar la tècnica bàsica mitjançant jocs específics amb aspectes tècnics definits. Seran activitats accessibles tant per jugadors i jugadores d’handbol com per nens i nenes que no hagin jugat mai i que vulguin conèixer l’handbol i experimentar l’esport de forma lúdica. Els exercicis destinats als jugadors i jugadores de 12 anys cap endavant estaran destinats al perfeccionament de la tècnica i la tàctica individual tant ofensiva com defensivament.

A més dels jocs i de les activitats relacionades amb l’handbol, també hi haurà sortejos i la visita de dues persones professionals que es guanyen la vida jugant a l’handbol. Hi haurà la visita d’una jugadora professional de la Lliga Iberdrola i la visita d’un jugador professional de la Lliga Asobal, les dues màximes categories de l’handbol femení i masculí, respectivament.

Les places al campus son limitades i el preu és de 50€. Per a més informació, podeu visitar la pàgina web del club a www.chlasallemontcada.cat o a través del telèfon 690 830 431.


Accés inscripcions al CAMPUS CHLSM setembre 2021