Notícies

El 1er equip puja al quart lloc després de guanyar el Sant Esteve Sesrovires

El sènior A del CH La Salle Montcada s’ha retrobat amb la victòria aquest cap de setmana després de guanyar a casa el Sant Esteve Sesrovires per 36 a 34. Els lassal·lians, que van començar la lliga guanyant quatre punts a les dues primeres jornades, venien d’ensopegar contra el Sant Esteve de Paulautordera. Gràcies al triomf de dissabte, el conjunt montcadenc ha recuperat una posició i ara és quart a la classificació. “Necessitàvem refer-nos després de la derrota de la jornada anterior”, ha reconegut el tècnic de l’equip, Pau Lleixà.

El partit contra el Sant Esteve Sesrovires va ser força igualat. Al descans guanyen els locals només d’un gol de diferència i al minut 45 els visitants van aconseguir empatar a 27. En l’últim quart d’hora els montcadencs van tornar a prendre distància per acabar guanyant amb un marge de dos gols. Lleixà ha posat en valor l’esforç de l’equip per superar l’absència de dos pilars defensius com Pol Camats i Toni López. “Vam haver de lluitar tot el matx, sort que vam estar encertats en atac i que Guillem, en el seu retorn a la porteria, va fer unes aturades decisives en la recta final del partit”, ha explicat Lleixà, tot afegint que l’equip ha de seguir millorant en defensa. El màxim anotador de la Salle va tornar a ser Víctor Saez, amb set dianes, qui es manté al capdavant del rànquing de golejadors de la lliga amb 34 gols en quatre jornades.

Aquest proper dissabte el conjunt montcadenc visitarà la pista d’un rival directe, el Club Handbol Bordils, que es troba a la cinquena plaça de la classificació.

Font: laveu.cat | Foto: Pere De Lamo