Notícies

Diada Salvador Benítez 2024

Fantàstica Celebració de la XX Diada Salvador Benítez CH La Salle

Aquest dissabte passat, 15 de juny, el Club Handbol La Salle Montcada va celebrar la vintena edició de la Diada Salvador Benítez, i va ser una festa increïble! L’esdeveniment es va fer a la pista exterior i al pavelló de l’escola La Salle, reunint nens i nenes de categories pre-benjamins fins a infantils en un dia ple de diversió i esport.

La Diada Salvador Benítez té com a objectiu passar-ho bé fent esport i promocionar l’handbol. Aquest any, els equips estaven formats per nens i nenes de l’Escola del CH La Salle.

La festa d’aquest any ens va fer reviure les diades d’abans, amb una organització excel·lent i un ambient carregat d’alegria i col·laboració. Tots els participants i assistents van gaudir d’una jornada que no només va brillar per la competició esportiva, sinó també per l’oportunitat de fer nous amics i aprendre valors positius.

Des del Club Handbol La Salle, volem donar les gràcies de tot cor a totes les persones que, amb el seu esforç i dedicació, van fer possible aquesta gran diada. El suport dels jugadors, entrenadors, pares i voluntaris va ser clau per convertir aquesta jornada en una experiència inoblidable que reforça el nostre compromís amb l’esport i la comunitat.

Amb treball en equip i molta passió per l’handbol, el CH La Salle demostra que es poden aconseguir grans coses. La Diada Salvador Benítez 2024 va ser molt més que un esdeveniment esportiu.

📷 Pere De Lamo

🔴⚪ Club Handbol La Salle Montcada