Notícies

II Trobada Màsters CHLSM juny 2024

El passat dissabte 15 de juny de 2024 es va celebrar amb gran èxit la II Trobada Màster del Club Handbol La Salle Montcada al pavelló MIQUEL POBLET de Montcada i Reixac. L’esdeveniment va reunir més de 50 exjugadors del club, que van tenir l’oportunitat de reviure els seus moments de glòria sobre la pista i de compartir experiències amb companys de joc d’altres èpoques. A més, l’assistència de públic va ser extraordinària, omplint el pavelló i generant un ambient vibrant i emocionant que va convertir aquesta trobada en una jornada realment especial.

Des del Club Handbol La Salle Montcada volem expressar el nostre agraïment a tots els col·laboradors que van treballar incansablement per fer possible aquest esdeveniment. La seva dedicació i esforç van ser fonamentals per a l’èxit de la trobada. També volem agrair als sponsors que van donar el seu suport, ja que la seva contribució va ser clau per fer realitat aquest retrobament tan esperat per tots.

Durant la jornada, els participants van demostrar un cop més les seves habilitats i la seva passió per l’handbol. Els partits van ser intensos i plens de moments memorables, reflectint la dedicació i l’amor per l’esport que sempre ha caracteritzat als jugadors de La Salle Montcada. Els assistents, tant exjugadors com públic, van gaudir d’un dia ple de records, somriures i bons moments, reforçant els llaços de comunitat i camaraderia que uneixen al club.

A tots els que vau participar i assistir, us volem felicitar pel vostre entusiasme i esperit esportiu. Sou una inspiració per als jugadors joves i un exemple del que significa formar part del Club Handbol La Salle Montcada. Esperem que hagueu gaudit de cada moment de la trobada i que continueu practicant i gaudint de l’handbol amb la mateixa passió.

Una vegada més, gràcies a tots per fer d’aquesta II Trobada Màster un èxit rotund. Esperem veure-us en futures trobades i continuar compartint aquesta meravellosa passió per l’handbol.

Força Salle!

📷 Pere De Lamo, Jordi Andrés i Carlo Bergamín

🔴⚪ Club Handbol La Salle Montcada