Notícies

Gran actuació dels equips lasalians a la Granollers CUP 2024

El cap de setmana passat, els equips lasalians van tenir una destacada actuació a la Granollers CUP 2024, un torneig que va reunir 460 equips. Ens agradaria felicitar a tots els jugadors que van participar en aquesta edició del torneig, demostrant una gran dedicació i esperit esportiu.

Volem destacar la feina extraordinària de tots els entrenadors que van dirigir els 9 equips de la casa. La seva tasca de preparació i motivació ha estat fonamental per al desenvolupament i l’èxit dels jugadors i jugadores. Sense el seu compromís i dedicació, aquests resultats no haurien estat possibles.

Especial menció per als equips cadet A masculí, que van aconseguir mantenir-se invictes durant la primera fase del torneig. També volem destacar l’excel·lent actuació de l’equip cadet A femení i dels equips cadet i juvenil masculí, que van arribar fins als vuitens de final. Aquests equips van demostrar un alt nivell de joc i una actitud lluitadora fins a l’últim moment del torneig.

Aquestes actuacions reflecteixen el gran treball i la passió que tots els membres del club posen en cada entrenament i competició.

Continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i esforç per seguir assolint èxits en el futur. Enhorabona a tots els participants i a tot l’equip tècnic per una Granollers CUP 2024 memorable.

Resultats i classificacions GCUP24
https://granollerscup.com/esp/competiciones

Totes les fotografies del torneig a continuació:

Equips femenins CHLSM

Equips masculins CHLSM

📷 Jordi Andrés & Pere De Lamo

🔴⚪ Club Handbol La Salle Montcada