Notícies

NOVA JUNTA DIRECTIVA

El Club iniciarà la temporada 2020-2021 amb una nova junta directiva liderada pel president Josep Maresma, que torna al càrrec després de deixar la direcció l’any 2013 amb dues legislatures a l’esquena. La nova junta directiva, que está formada per 14 membres, s’ha constituit aquest dijous després de ser l’única candidatura que s’ha presentat.

Des del club ja s’han pres decisions relacionades amb la pandèmia de la Covid-19. S’aplicaran les mesures necessàries per minimitzar els possibles danys que pugui provocar la pandèmia al llarg de la nova
temporada. En cas que la pandèmia obligui a aplacar, aturar temporalment o suspendre la temporada d’handbol 2020-2021, el club aplicarà un descompte econòmic en el preu de la inscripció dels jugadors perla temporada 2021-2022. El descompte econòmic s’aplicarà després de calcular el percentatge de diners que s’estalviïn en cas de no poder jugar la temporada amb normalitat.

La nova junta directiva treballarà per millorar la imatge del club i per aconseguir que el sènior masculí, que jugarà a Primera Estatal, estigui entre els 10 millors equips de Catalunya. Un altre propòsit de l’actual junta directiva és potenciar els equips femenins. Cal millorar la secció femenina, disposar d’una bona base de jugadores i tenir un sènior femení competitiu.

Per professionalitzar el CH La Salle Montcada cal perfeccionar l’Escola d’Handbol, necessitem que els nens i nenes de Montcada i Reixac vulguin jugar a handbol, que s’ho passin bé i que creixin amb nosaltres. L’èxit del club passa per tenir una bona escola. Actualment, l’Escola d’Handbol està formada per una setantena de jugadors i jugadores. La nova junta directiva treballarà per duplicar la xifra de nens i nenes.

Un dels altres objectius marcats per la nova junta directiva és potenciar la formació d’entrenadors. Des del club volem que els entrenadors estiguin preparats per entrenar i educar els jugadors. En categories inferiors, la figura del tècnic és molt important, per això necessitem potenciar la formació d’entrenadors.

La nova junta directiva està formada pel president Josep Maresma, els vicepresidents Lucas Mengual i Juan Andrés Espínola, la tresorera Núria Armengol, el secretari José Luís Urbaneja i els vocals Sergi López, Xavier Ezquerra, Carlos Hernández, Alfonso Romero, Javier Martin, Daniel San Felipe, Xavier Fernández, Xavi Martín i Marc Garcia.