Notícies

Josep Quirós torna al CH Salle Montcada

El CH Salle Montcada afrontarà el que resta de temporada al grup D de la Primera Estatal amb un reforç de luxe. Després de la seva curta etapa en l’Handbol Sant Joan d’Alacant, del grup E de la mateixa categoria, Josep Quirós torna a l’equip montcadenc.

Després de posar punt final a la seva segona etapa al CH Salle Montcada, en una temporada on va disputar 22 partits i va anotar 122 gols, Quirós va marxar, aquest estiu, a Alacant per formar part del Sant Joan. A la mateixa categoria, però en un grup diferent, el montcadenc va afrontar una aventura que ha acabat de forma abrupta malgrat l’ambició del projecte. Arran de problemes econòmics, els alacantins han retirat el seu primer equip del campionat sense haver disputat ni un sol partit i amb una sanció econòmica de 2.000 euros i una esportiva que comporta el descens de categoria i la prohibició de tornar a ascendir fins a la finalització del campionat 2022/23.

Davant aquesta situació, i lliberat del seu compromís amb l’Handbol Sant Joan, el lateral esquerre ha optat per tornar a Montcada i Reixac i incorporar-se a les files del conjunt de Pau Lleixà. L’ex del Balonmano Granollers va debutar, aquest mateix dissabte, contra l’Handbol Mataró (28-26) en un partit on va aconseguir anotar un gol.

En dinàmica d’equip

Si res canvia i la situació sanitària ho permet, la tornada de Josep Quirós al pavelló Miquel Poblet serà aquest cap de setmana en la visita del Club Handbol Sant Esteve de Palautordera en el partit corresponent a la setena jornada del campionat.

Els montcadencs, en novena posició amb cinc punts, reben un rival que ocupa la vuitena plaça amb els mateixos punts, però amb un partit pendent de disputar contra el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Font: tempsafegit.com