Notícies

El primer equip afronta el canvi generacional i aposta per rejovenir la plantilla

El sènior masculí del CH La Salle, de Primera Estatal, ha estat un dels equips més matiners a l’hora de començar la pretemporada. Des del 17 d’agost, els jugadors entrenen sota les ordres de Pau Lleixà qui a principi d’agost va renovar per dues temporades –aquesta serà la quarta– com a entrenador i director tècnic del club. “Aquí em trobo com a casa, em sento molt a gust i sempre m’han deixat treballar amb llibertat de moviment, això m’ha permès ficar-hi el meu ADN, que és el que m’agrada”, ha declarat el tècnic a laveu.cat.

L’aposta de Lleixà per a la nova temporada passa per salvar la categoria i afrontar el canvi generacional en la que serà l’última temporada de jugadors històrics amb gran pes a l’equip com són els germans Pau i Albert Maresma i el porter, Ricard Presas. “Amb les incorporacions de jugadors del juvenil i del segon equip hem baixat sis anys la mitjana d’edat del grup; ara convé que la plantilla agafi rodatge i que els joves comencin a assumir protagonisme en un futur immediat”, ha assenyalat Lleixà.

El tècnic pronostica que serà una temporada atípica, marcada per les restriccions de la pandèmiade la Covid-19, però és optimista quant a que la competició es pugui dur a terme i comenci en la data prevista, el 3 d’octubre. Aquest dissabte, a les 18.30h, disputarà el primer amistós a la pista de la Roca, contra el sènior B d’aquest club.

Font: laveu.cat – Foto: Raül Rivas