Notícies

El porter, mantejat pels seus companys d'equip a la fi del partit.

Es retira Ricard Presas, el porter del primer equip masculí durant els últims 10 anys

Després d’una dècada com a porter del primer equip masculí i sumant 20 anys en total al CH La Salle –tota la seva vida esportiva, excepte sis anys que va estar al Granollers– Ricard Presas es va acomiadar dissabte de la seva afició a casa. Als seus 30 anys, el jugador ha decidit retirar-se i tancar una etapa que qualifica de molt important: “L’handbol m’ha donat molt, tant a nivell de formació com de valors i, sobretot, grans amistats”. Presas marxa content per les experiències viscudes al club i aposta pel canvi generacional. “Ara –diu– els toca als joves lluitar per mantenir la categoria”.

Tanco una etapa molt important de la meva vida, tant pels valors assolits com per les amistats que he fet.

Ricard Presas

Per al tècnic de l’equip, Pau Lleixà, la marxa del porter –considerat un dels millors de la categoria– serà difícil d’encaixar: “Ricard dona molta solidesa defensiva a la porteria, és molt competitiu i està molt compromès amb l’equip, el trobarem a faltar però és llei de vida”. A banda de les qualitats esportives del jugador, Lleixà també ha posat en valor les personals. “És una grandíssima persona i un gran amic”, assenyala el tècnic.

Presas no es va poder acomiadar de l’afició a casa amb una victòria ja que La Salle va perdre contra el cuer, el Club Handbol Palautordera-Salicru, per 29 a 30, victòria que ha fet pujar l’equip visitant un lloc a la classificació. Per tercera jornada consecutiva, els lassal·lians van perdre per la mínima. “És una llàstima perquè vam començar bé però a manca de 20 minuts per al final ens vam relaxar i ells van marxar de quatre, fent molt difícil la remuntada”, ha explicat Lleixà. El màxim anotador de La Salle va tornar a ser una jornada més Víctor Sáez amb 10 dianes.

Font: laveu.cat | Foto: Sílvia Alquézar