Notícies

Andrei Xepkin: “Ricard Presas és un dels millors porters de la categoria”

Bronze als jocs olímpics de Sidney, Xepkin ha estat sis vegades campió de Lliga i set vegades d’Europa, Andrei Xepkin és un dels grans coneixedors de l’handbol europeu. Després del seu periple com a jugador en clubs com el FC Barcelona o THW Kiel, Xepkin és ara l’entrenador de l’Handbol Sant Cugat al grup D de la Primera Estatal.

Rival del CH Salle Montcada a la categoria, el passat cap de setmana tots dos conjunts es van enfrontar en el duel corresponent a la jornada 19. Un partit que va acabar amb triomf dels locals per 27-23. Després de l’enfrontament, Xepkin va analitzar la victòria aconseguida contra el conjunt de Montcada i Reixac i no va dubtar en elogiar la qualitat de Ricard Presas. El porter montcadenc va tornar a ser un dels més destacats.

“Hem fallat molts llançaments, però s’ha de dir que ells tenen un porter que, per mi, és un dels millors de la categoria. Porta molts partits on ho para tot. Contra l’Handbol Poblenou també va estar molt encertat”, va assegurar Xepkin en la roda de premsa posterior al partit.

Elogis al CH Salle Montcada

En aquest sentit, l’actual entrenador de l’Handbol Sant Cugat també va expressar bones paraules cap a l’equip que dirigeix Pau Lleixà. Malgrat les baixes d’homes importants com Víctor Sáez o Albert Maresma, els de Montcada i Reixac van plantar cara i van poder sorprendre a l’actual tercer classificat de la categoria.

“El CH Salle Montcada m’ha sorprès. En joc estan millor que en la primera volta. Alguns dels seus joves ni els coneixia. Hem preparat la defensa contra Josep Quirós, però tothom ha aportat. Josep Quirós, Alejandro Parejo o Pol Quirós, tots han aportat com a equip i han estat molt encertats”, va apuntar l’exjugador del FC Barcelona.

Font: tempsafegit.com | Foto: Pere de Lamo