Notícies

Medalla de bronze per a les jugadores lassal·lianes al Campionat d’Espanya

Les quatre jugadores del CH La Salle Montcada que han participat al Campionat i la Copa d’Espanya de seleccions autonòmiques han tornat cap a casa amb la medalla de bronze en les seves respectives categories. Les cadets Laura Mesaka i Maria Martín han acabat en tercera posició al Campionat estatal, després de guanyar al partit pel tercer i quart lloc la selecció d’Andalusia per 31 a 23. El combinat català va vèncer Madrid en quarts per 30 a 23, però va caure en les semifinals contra València per 23 a 25. Cal destacar l’aportació golejadora de Mesaka, amb 27 gols al llarg de la competició.

Pel que fa a l’equip infantil femení, on han jugat Adriana Mengual i Laia Vegas, va quedar en última posició a la fase de grups del Campionat d’Espanya, amb cap victòria. Va perdre contra Castella-La Manxa per 15-16, contra Castella-Lleó per 20-16 i contra la selecció Canària per 26 a 27. A la Copa d’Espanya, va superar l’Aragó per 29-25, però va caure en semifinals contra Múrcia per 27 a 29. Al partit pel bronze, Catalunya es va imposar Madrid per 15 a 23.

D’altra banda, l’infantil masculí, amb Pau Lleixà –director tècnic de la Salle– com a segon entrenador, ha acabat a la cinquena posició al Campionat d’Espanya.

Font: laveu.cat