Inscripcions temporada 2024-2025

INSCRIPCIONS TEMPORADA 2024-2025

PRE-INSCRIPCIONS

Les pre-inscripcions al club Handbol La Salle Montcada es podran realitzar fins el proper 31 de Juliol, on es farà un pagament inicial d’entre 130€ i 200€ (segons la categoria) com a reserva de plaça. Aquest import de reserva de plaça es restarà de la quota final.

Accés inscripcions Temporada 2024-25 CHLSM

PREUS I PLAÇOS PAGAMENT QUOTA JUGADOR

L‘inscripció es fa a través de la web del club amb aquestes modalitats i preus.

 • La inscripció no es donarà per completada fins que no es faci efectiu el primer pagament.
 • La inscripció del jugador comporta la participació en la loteria de Nadal amb un donatiu intrínsec en la mateixa de 20€. També es podrà fer el donatiu directament sense la loteria.
 • No es farà cap inscripció a cap federació sense com a mínim el primer pagament.

FORMA PAGAMENT QUOTA JUGADOR

AQUESTA TEMPORADA ES DECIDEIX NO PRESENTAR CAP REMESA DE QUOTES: CALDRÀ FER L’INGRÉS EN EL COMPTE DEL CHLSM (Que s’indicarà en el moment de realitzar les inscripcions del jugador/a)

PAGAMENT PER TRANSFERENCIA AL COMPTE DEL CLUB

Club Handbol La Salle Montcada
ES92 2100 0293 2302 0045 6148
Indicant Nom i cognoms + Categoría 24/25

QUÈ COMPORTA LA QUOTA CLUB

La inscripció al club Handbol La Salle Montcada INCLOU:

 • Quota inscripció jugador al club 2024-2025 -Quota inscripció equip a Real Federación Española de Balonmano, Federació Catalana d’Handbol o Consell Escolar.
 • Assegurança Esportiva Federació Catalana d’Handbol
 • Participació entrenaments i competicions del CHLSM.

Aquesta quota NO INCLOU:

 • No inclou equipació de joc (obligatori adquirir packs botiga oficial CHLSM a la web del Club)
 • No inclou articles complementaris (xandall, polo, dessuadora…) que es podran aconseguir a la web CHLASALLEMONTCADA.CAT sota comanda i amb preus especials.
 • No inclou revisió mèdica obligatòria que exigeix la Federació Catalana d’Handbol.
 • No inclou quota soci/a del Club.
 • No inclou participació, si escau, en TOP4, campionat de Catalunya i Campionats Estatals.

REVISIÓ MÈDICA ESPORTIVA OBLIGATÒRIA

Per la temporada 2024-2025 és obligatòria la revisió mèdica esportiva segons la Federació Catalana d’Handbol. Aquesta revisió esportiva bàsica es pot tramitar lliurement on vulgueu però el club CHLSM ha arribat a un acord de col·laboració amb el centre mèdic:

Centre Mèdic Mont Reix Telèfon  935 75 00 40 Avda. de la Unitat 4  Montcada i Reixac  (costat Ajuntament) .

Cal concertar cita prèvia i portar DNI.

Recordeu els jugadors/es de categories fins a juvenil que cal fer constar al certificat “jugador capacitat per jugar a categoría superior “ si el facultatiu ho autoritza.

SOCI/A DEL CLUB

Per la temporada 2024-2025  els socis del Club podran abonar la corresponent quota de 30 euros/anual, mitjançant rebut domiciliat al vostre compte bancari en la primera setmana de gener 2025. (en el cas dels menors d’edat la quota recaurà sobre el tutor legal).

INSCRIPCIÓ AL CLUB HANDBOL LA SALLE MONTCADA

L’inscripció és farà seguint les instruccions del següent enllaç: http://chlasallemontcada.cat/

Un cop feta la inscripció rebràs un correu electrònic amb la confirmació.

Es recomana sempre conservar una còpia.

El Club tramitarà la fitxa federativa del jugador/a per poder jugar en competició, RFEBM, Federació Catalana d’Handbol o Consell Escolar.

En cas de pagar de manera fraccionada i no acomplir els terminis establerts al apartat 4 el jugador/a quedarà suspès tal com indica la normativa del club fins que regularitzi la situació econòmica.

*Per poder-se inscriure el jugador/a, ha de estar al corrent de pagament de les temporades anteriors.

Si necessiteu més informació us cal aclariment o voleu fer un suggeriment, poseu-vos en contacte  amb  l’entrenador/a de cada equip o també al correu electrònic chlsm@chlasallemontcada.cat

AFILIACIÓ FCH

Per tal de poder tramitar la fitxa federativa de competició, tots els jugadors/es i tècnics han d’estar registrats a la bbdd de la FCH. Aquest tramit només el pot realitzar l’esportista o pare/mare/tutor i es realitza només una vegada. Seguiu els passos descrits a continuació:

Entrar al web d’afiliacions http://balonmano.isquad.es/afiliaciones/login.php?id_federacion=cat (també accessible des de la pàgina web de la federació http://fchandbol.cat/ a l’apartat iSquad > Afiliació) i prémer el botó “Comenzar la afiliación”.

Un cop ens aparegui el formulari s’haurà d’anar omplint amb totes les dades. Per fer-ho caldrà disposar d’una adreça d’email (que ha de ser diferent per cada persona, no poden afiliar-se 2 jugadors amb la mateixa), d’un arxiu amb una foto tipus carnet de la persona i del anvers i revers del seu DNI, doncs s’hauran d’adjuntar.  En el cas dels menors d’edat també caldrá adjuntar còpia del DNI del pare/mare/tutor amb un document d’autorització completat (el qual hauràs de descarregar des del mateix lloc web fchandbol.cat i omplir-lo amb les dades corresponents).

Un cop hagis completat el procés d’afiliació, rebràs un correu electrònic a l’adreça proporcionada per confirmar el registre. Després que la federació revisi les dades enviades, rebràs un segon correu electrònic que confirmarà que tot està correcte.