Notícies

En un toc amb… David Heredia

El test més personal dels protagonistes de l’esport montcadenc

A la recerca de la persona que s’amaga darrere de l’esportista o entrenador de l’esport de Montcada i Reixac, Temps Afegit ofereix un test ràpid per anar un pas més enllà de les habilitats esportives. Un test ràpid que s’ha de resoldre amb una sola resposta, amb un sol toc.

A què es dediquen més enllà de l’esport? Quin és el seu llibre favorit? I la pel·lícula? Sèrie? Les seves manies abans dels partits, l’amulet que sempre els hi acompanya, el seu ídol de l’àmbit esportiu o la vida en general o una frase que sempre recorden, són només algunes de les preguntes que han de fer front durant el test.

Protagonista: David Heredia, jugador del CH Salle Montcada a la Primera Estatal i ex de Balonmano La Roca i FC Barcelona.

Et dediques a…. Distribució d’aliments.

Un llibre…. “To Hell and Back”, l’autobiografía Niki Lauda.

Una pel·lícula… “Forrest Gump” de Robert Zemeckis.

Una cançó…. “Cacho a Cacho” dels Estopa.

Una frase…. No eres un perdedor hasta que dejas de intentarlo.

Una sèrie… “Vikings”.

Una ciutat… Andorra La Vella.

Una mania abans dels partits…. Deixar correctament la tovallola de la suor a la banqueta.

Un amulet…. Porto un clauer d’una bola de billar, amb el número 14, a la maleta.

Un ídol del teu esport o de qualsevol àmbit de la vida (masc o fem)…. Michael Jordan.

En el cas que no juguessis a futbol, jugaries a…. Porter de futbol sala.

Recupera el ‘Descobrint a’ anteriors de Temps Afegit amb la participació dels/les esportistes i entrenadors/es Blanca Mijares, Gerard Vendrell, Juanjo RoldánCarlos GuzmánXavier RomeoPilar Pérez o Paco Aguado.

Davant algunes peticions rebudes, us expliquem com participar: si vols ser el protagonista del test, i formes part d’un conjunt de Montcada i Reixac o tens vinculació amb l’esport montcadenc, fes arribar la teva proposta a info@tempsafegit.com.

Font: tempsafegit.com