Notícies

El Club Handbol La Salle Montcada presentarà els seus equips aquest diumenge.

La presentació de tots els equips que formen el Club Handbol La Salle Montcada serà aquest diumenge 21 de novembre a les 10:30 hores al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac.

La temporada 2021-2022 arranca amb molta il·lusió pels membres del club i per l’afició, perquè s’ha fet un salt evolutiu dins del club. Totes les noves incorporacions faran créixer el club i han servit per reforçar tots els equips. A més, també s’ha millorat l’staff tècnic del club, amb l’arribada de nous entrenadors i preparador amb molta experiència i que ens ajudaran a créixer com a club.

Una de les novetats més destacades és l’evolució de l’Escola CHLSM. Amb nous entrenadors i amb una crescuda important de jugadors i jugadores que permetran tenir una base de jugadors molt bona.

Després de la presentació dels equips, a les 12:30h i també al Pavelló Miquel Poblet es disputarà el partit corresponent a la jornada 9 de Primera Estatal, que enfrontarà el Club Handbol La Salle Montcada contra l’Handbol Sant Joan Despí A.