Notícies

EL CLUB HANDBOL LA SALLE MONTCADA APLICARÀ UN DESCOMPTE ADDICIONAL DEL 10% EN LES INSCRIPCIONS DE LA PROPERA TEMPORADA

Des del Club Handbol La Salle Montcada lamentem que, a causa de la Covid-19, la temporada no s’hagi pogut desenvolupar amb normalitat. Tot i això, confiem que aquesta temporada, gràcies a la vacunació, sigui una temporada regular.
 
Som conscients que la societat ha de fer nombrosos esforços i, per això, la Junta Directiva del CH La Salle Montcada ha decidit que totes les inscripcions de la propera temporada tindran un descompte addicional del 10%. Una mesura que implica un esforç econòmic pel club.
 
D’altra banda, la Junta Directiva vol comunicar que, tal i com es va indicar a l’inici de la passada temporada, no es retornarà cap import com a compensació per no haver-se celebrat la temporada amb normalitat. Cal tenir en compte que la majoria de despeses s’han hagut afrontar igualment (inscripcions, mútua, salaris entrenadors, etc.) i, a més, sense poder comptar amb el suport d’ingressos provinents d’esdeveniments com les barraques o la diada.

Les inscripcions de temporada són molt importants per mantenir vives les expectatives que té la Junta Directiva posades en el club, que compta amb 10 equips masculins, amb  6 equips femenins i amb una Escola d’Handbol que és la base per fomentar el creixement del club. Les diferents activitats que s’organitzen (les barraques, la diada, la venda de loteria, etc.) i el suport econòmic dels patrocinadors ens permeten reduir al màxim el preu de les quotes. Un preu que considerem adequat per tot el valor afegit que comporta, i que és el més econòmic dels clubs d’idèntic nivell. 
 
Finalment, volem aprofitar per desitjar-vos un bon estiu i que serveixi per carregar les piles al màxim per començar amb il·lusió la temporada que s’apropa. Una temporada que ha de servir per créixer com a club i per tenir equips competitius a totes les categories.


ACCÉS OBERT a les inscripcions per la temporada 2021-2022