Notícies

El CH Salle Montcada manté el bloc i es reforça amb cinc incorporacions

Els de Pau Lleixà buscaran fer un pas endavant en una temporada marcada per la continuïtat de Victor Sáez i els germans Maresma

Tal com va explicar Pau Lleixà en la seva última entrevista a Temps Afegit, la nova temporada del CH Salle Montcada a Primera Estatal presenta tots els al·licients per veure el pas al front de l’equip montcadenc.

Conegut el calendari que li oferirà al conjunt de Lleixà, amb l’estrena a la pista del CH Sant Esteve Sesrovires el pròxim 4 d’octubre, els montcadencs han aprofitat les últimes setmanes per confeccionar la plantilla que competirà en el grup D de la Primera Estatal.

Amb un total de 15 renovacions (Ricard Presas, Albert i Pau Maresma, Ángel González, David Heredia, Arnau Titos, Pol Salat, Alejandro Bonilla, Germán Giráldez, Genís Asensio, Xavier Ayala, Victor Sáez, Joan Loscertales, Jeriam Humanes i Mario Pérez), els montcadencs han apuntalat la plantilla amb les incorporacions dels laterals Àlex Parejo (Canovelles de Lliga Catalana) i Dani Muñoz (filial), els pivots Javier Climent (Parets de Primera Catalana) i Adrià Romero (juvenil) i el porter Pol Escarrabill (juvenil). Per la seva banda, Alberto García, Ignasi Blanco, Roger Mas, Marc Tomàs i Josep Quirós són baixa.

L’absència de Quirós, un dels jugadors més destacats de la passada temporada, contrasta amb les renovacions de peces clau com Victor Sáez, els germans Maresma i Ricard Preses en un projecte que iniciarà la pretemporada durant la primera setmana de juliol.

Font: tempsafegitradio