FORMULARI INSCRIPCIO I AUTORITZACIO JUGADOR/A TEMPORADA 2017-2018

1.- QUE COMPORTA LA QUOTA CLUB:

La inscripció al club Handbol La Salle Montcada inclou:

-Quota inscripció jugador al club 2017-2018 -Quota inscripció equip a Real Federación Española de Balonmano, Federació Catalana d’Handbol o Consell Escolar.

-Assegurança Esportiva Federació Catalana d’Handbol

-Participació entrenaments i competicions del CHLSM.

Aquesta quota NO INCLOU:

-No inclou equipació de joc (obligatori adquirir packs botiga oficial CHLSM a la web del Club)

-No inclou articles complementaris (xandall, polo, dessuadora..) que es podran aconseguir a la web CHLASALLEMONTCADA.CAT sota comanda i amb preus especials.

-No  inclou  revisió  medica  obligatòria  que  exigeix  la  Federació  Catalana d’Handbol.

-No inclou quota soci/a del Club.

 

2.- REVISIO MEDICO ESPORTIVA  OBLIGATORIA.

Per la temporada 2017-2018 es obligatòria la revisió medico esportiva segons la Federació Catalana d’Handbol. Aquesta revisió esportiva bàsica es pot tramitar lliurement on vulgueu però el club CHLSM ha arribat a un acord de col·laboració amb el centre mèdic:

Centre Mèdic Mont Reix Telèfon  935 75 00 40 Avda. de la Unitat 4  Montcada i Reixac  (costat Ajuntament) La revisió te un cost de 25€ a pagar al moment de fer-la.

Cal concertar cita prèvia i portar DNI.

recordeu els jugadors/es de categories fins a juvenil que cal fer constar al certificat “jugador capacitat per jugar a categoría superior “ si el facultatiu ho autoritza.

 

3.- SOCI/A DEL CLUB.

Per la temporada 2017-2018 serà obligatori estar inscrit com a soci del Club i abonar la corresponent quota de 30 euros/anual, mitjançant rebut domiciliat al vostre compte bancari en la primera setmana de gener 2018. (en el cas dels menors d’edat la quota recaurà sobre el tutor legal). A aquest efecte s’haurà d’aportar autorització bancaria.

 

4.- FORMA PAGAMENT QUOTA JUGADOR.

30 de Maig 2017: 30 € ( presentació inscripció)

El pagament  de la resta de la quota es podrà fer :

a) Una única quota sencera amb import total

Per quotes COMPLERTES pagades abans del 15 de Juliol. S’aplicarà un descompte d’un 10%,a descomptar directament a l’hora de fer l’ingrés. (no acumulable a altres descomptes).

b) Fraccionat en 4 quotes :

  1. Abans del 15 de Juliol 25% de la quota. No es farà cap inscripció a cap federació sense com a mínim el primer pagament
  2. Abans del 15 de Setembre 25% de la quota.
  3. Abans del 15 de Octubre 25% de la quota.
  4. Abans del 15 de Novembre 25% de la quota.

 

5.- FORMA PAGAMENT QUOTA JUGADOR El pagament es pot fer: Exclusivament  per ingrés bancari o transferencia en el compte del Deutsche Bank: Deutsche Bank: Nº CTA IBAN : ES7500197700254010000123 indicant el nom i cognom del jugador+ equip (per exemple: JOAN HIDALGO INFANTIL)

 

6.- PREUS QUOTA CLUB PER JUGADOR/A PER EQUIP

QUANTITAT TOTAL EQUIP
ESCOLA HANDBOL
210 € PREBENJAMI
210 € BENJAMI
210 € ALEVI
CLUB HANDBOL 294 € INFANTIL
336 € CADET
336 € JUVENIL
230 € SENIOR
220 € MASTER

Si hi ha més d’un jugador a la família que pagui quota de club, es farà una rebaixa del 20% a tots els integrants familiars, no acumulable a altres descomptes.

 

7.- INSCRIPCIO AL CLUB HANDBOL LA SALLE MONTCADA L’inscripció és farà seguint les instruccions del següent enllaç: http://chlasallemontcada.cat/inscripcions

Una vegada complimentat el formulari cal imprimir-lo i junt amb el comprovant d’ingrès i la revissió mèdica  fer-lo arribar a un responsable del Club, Entrenador, Delegat o membre de Junta, és recomena sempre conservar una còpia.

Una vegada lliurada tota la documentació i els comprovants de pagament, el Club tramitarà la fitxa federativa del jugador/a per poder jugar en competició RFEBM, Federació Catalana d’Handbol o Consell Escolar.

En cas de pagar de manera fraccionada i no acomplir els terminis establerts al apartat 4 el jugador/a quedarà suspès tal com indica la normativa del club fins que regularitzi la situació econòmica.

Si necessiteu més informació us cal aclariment o voleu fer un suggeriment, poseu-vos en contacte  amb  l’entrenador/a de cada equip o també al correu electrònic   chlsm@chlasallemontcada.cat

CLUB HANDBOL LA SALLE MONTCADA

FORMULARI INSCRIPCIO I AUTORITZACIO JUGADOR/A TEMPORADA 2017-2018.

FULL DADES JUGADOR/A I AUTORITZACIONS
Menors d'edat:


 He llegit i accepto les condicions de ús

PDFicono