Notícies

Àlex Expósito torna per entrenar el sènior femení de La Salle

El montcadenc Àlex Exposito és el nou entrenador del sènior femení del CH La Salle Montcada, després de dues temporades a la banqueta del Sant Joan Despí femení, a la Divisió de Plata. “Torno a casa amb moltes ganes i il·lusions”, assegura el tècnic, que en la seva etapa anterior al club montcadenc havia dirigit diversos equips. Expósito arriba amb el repte de consolidar el bloc a Primera Catalana, categoria assolida la temporada passada. 

L’entitat donarà continuïtat a la mateixa plantilla de la campanya anterior, amb la incorporació de tres jugadores del juvenil: Ainhoa Otero, Mireia Sánchez i Lucía Fuentes. L’equip ha quedat enquadrat a la primera fase al grup A, amb rivals com el Gavà, que també ha pujat enguany a Primera, el Sarrià i el Sant Quirze B, entre d’altres. “La idea és classificar-se per a la fase d’ascens, així jugarem amb la tranquil·litat d’haver aconseguit el nostre principal objectiu. Som conscients que hi ha molt nivell i que pujar el primer any que hi serem a la categoria és molt difícil”, ha comentat Expósito, qui ha afegit que treballarà per confeccionar un bloc “que sigui competitiu, amb una defensa agressiva per sortir en transicions ràpides. Aquest és l’estil de joc que defineix els meus conjunts”.    

Calendari
El sènior femení de La Salle començarà la pretemporada el 29 d’agost i disputarà el primer partit de lliga a Primera Catalana el 25 de setembre al pavelló Miquel Poblet contra el Sant Quirze B, un club ja consolidat a la categoria. El primer desplaçament serà el 2 d’octubre a la pista de La Garriga, també ascendit enguany.

Font: laveu.cat | Sílvia Alquézar

Foto: Jordi Terrón