CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017

Estimats pares,

Des del Club Handbol La Salle Montcada volem informar-vos que com a novetat i pel creixement dels nostres jugadors aquest any es portarà a terme el I CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE NADAL.

Aquest campus es farà durant els dies 27, 28 i 29 de Desembre en horari de 9 a 13.30 i dins de les instal·lacions de l’escola la Salle Montcada. (Es podrà fer ús d’un servei d’acollida gratuït de 8.30 a 9.00)

El campus està orientat a la millora de la tècnica dels jugadors de categories Aleví, Infantil i Cadet tant masculins com femenins. Durant aquest horari a més de la pràctica esportiva, els jugadors podran gaudir de visites de jugadors Sèniors així com d’entrenadors experimentats, per tal d’ampliar la seva experiència i coneixença del nostre esport.

El preu del campus serà de 50€ els 3 dies i a més s’obsequiarà als participants amb una samarreta commemorativa del campus.

Per tal de millorar en l’hora dels entrenaments el campus estarà limitat a 50 inscripcions. Per completar la inscripció s’haurà d’enviar l’autorització correctament omplerta així com el justificant del pagament al correu electrònic campustecnificaciohlsm@gmail.com. La data màxima per completar la inscripció serà el divendres dia 15 de Desembre.

El pagament s’ha de realitzar fent una transferència al compte del Club Handbol la Salle Montcada. Numero de compte del Deutsche Bank:

Deutsche Bank: Nº CTA IBAN : ES7500197700254010000123 Indicant el nom i cognom del jugador+ campus tecnificació (per exemple: JOAN HIDALGO CAMPUS – TECNIFICACIÓ)

Esperem veure a tots els vostres fills I QUE TOTS JUNTS GAUDIM DEL NOSTRE ESPORT.

PresentaciónCampusTecnificacio-005
PDFicono