INFORMACIÓ RELATIVA A LES EQUIPACIONS TEMPORADA 2017-2018

Aquest any i degut als problemes que vam tenir amb l’anterior empresa (Red Sport S.L.) la qual va fer suspensió de pagament, hem arribat a un acord amb l’empresa KOKOPELLI que vestirà altres clubs de renom com (La Roca, OAR Gracia, Ripollet…). Aquesta empresa al treballa amb una línia d’impressió sublimada ens ha permès poder mantenir els mateixos dissenys pel què fa a la primera i a la segona equipació actuals. I no només això, sinó que també ens permet crear un Xandall que no estarà subjecte a les “curtes” col·leccions de les grans marques, fent un disseny a mida per nosaltres a uns preus més ajustats. Això ens permetrà que no existeixin diferencies entre els diferents models segons l’any que es va comprar.
Per tan aquest any farem una renovació de dissenys que es mantindran els següents i no estaran subjectes a canvis que el club no controli.

És per això que hem creat un “pack de seguiment” obligatori per tots pels jugadors i porters que ja estaven al club i un “pack complert” obligatori per les noves incorporacions, depenent si son jugadors o porters. Els 2 packs surten més econòmics que si es compren els articles un a un.

Altrament hem decidit, ja que aquest any llancem tan el xandall, la samarreta d’escalfament, el short i el Polo, que no farem obligatori tenir la bossa o motxilla. Tot i així aquest producte es podrà adquirir a la web pels jugadors que ho vulguin/necessitin. La bossa o motxilla si que serà obligatòria per la següent temporada.

Tot el tema d’equipacions es gestionaran a través de la web www.equipacionesclub.com/chlsm i serà el mateix proveïdor que enviarà les equipacions a les direccions assignades. És per això que el club no participarà en cap transacció ni es podrà fer responsable de qualsevol error de talles, noms o dorsals per part del jugador. Serà responsabilitat de cada jugador fer la petició de material per rebre’l en les en les dates necessàries (abans de que comenci la competició). La web estarà operativa a partir del 3 d’agost.

Un altre tema molt important és el NOM i el DORSAL de cada jugador. El nom i degut a un canvi de normativa de la Real Federación Española de Balonamano (que pot ser que en anys següents l’apliqui la Federació Catalana d’Handbol) haurà de tenir sempre el mateix format: Inicial nom.Cognom (per exemple Ricard Presas haurà de posar: R.PRESAS). D’aquesta manera ens estalviarem problemes en un futur. Pel què fa al número els jugadors que ja son del club mantindran el mateix Dorsal que tenen actualment. Els jugadors nous hauran de preguntar al seus entrenadors quin dorsal poden escollir (de un número concret de dorsals que l’àrea esportiva té ja assignats pels diferent equips). Això es fa perquè no existeixin duplicitats de dorsals entre jugadors de edats semblants.

Equipacions obligatòries: Tots els jugadors/es així com els entrenadors del club hauran de tenir obligatòriament la següent equipació:

JUGADOR/A de l’ESCOLA (Benjamí i Aleví):

 • Samarreta de Joc 1ª
 • Short
 • 2 samarretes d’entrenament (aquestes les haureu de comprar directament al director de l’Escola)
 •  

  JUGADOR/A del CLUB (Infantil, Cadet, Juvenil i Senior):

 • Samarreta de Joc 1ª (en el cas de porter 1ª eq. maniga llarga)
 • Samarreta de joc 2ª (en el cas de porter 2ª eq. maniga llarga)
 • Short (en el cas de porter pantaló xandall)
 • Samarreta d’escalfament
 • Polo
 • Jaqueta de Xandall
 • Pantaló de Xandall
 •  

  *La bossa o motxilla personalitzada no serà obligatòria aquesta temporada però si la que ve: 2018-2019.

   
  ENTRENADOR:

 • Polo (subministrat pel club)
 • Jaqueta de Xandall
 • Pantaló de Xandall
 •  
   

  Finestres de fabricació: el proveïdor fabrica en blocs, és a dir totes les comandes que entrin fins el dia X, les serveix durant la setmana X del més següent. A continuació us informem de les finestres de fabricació i quan es rebran (orientativament les comandes).

   

  Comandes rebudes fins el S’entregaran aproximadament
  21/08/2017
  3a setmana setembre
  10/09/2017
  1a setmana octubre
  23/09/2017 2a-3a setmana octubre

   
   

  Talles: les equipacions de joc i el short tenen el mateix tallatge que les equipacions KEMPA actuals. Tot i així del 31 de juliol al 4 d’agost i del 3 al 7 de setembre al local del club disposarem tan de xandalls com d’equipacions de joc amb diferents talles perquè tothom que vulgui se la pugui provar a fi de afinar més en el moment de fer la comanda.

  L’horari serà de 18 a 20 hores en la direcció Passeig de la Font Pudenta 14 de Montcada.